KOULUT JA VARHAISKASVATUS

 

Koululaispäiviä järjestetään taas Nautelankosken museossa ja Tarvasjoen kotiseutumuseossa. Aikoja voi varata kello 9 ja 15 välisenä aikana. Katso kalenterista vapaat ajat. Tyhjä ruutu merkitsee vapaata aikaa. Varaa omalle luokallesi museokäynti kalenteri-sivulla olevan viestikentän avulla tai sähköpostitse info(a)liedonmuseo.fi. Museovierailu koululaisille on ilmainen.

 

Eskarit ja viskarit: Esimerkiksi satuhetki myllärintuvassa tai myllyyn ja koskiluontoon tutustuminen, suunnitellaan yhdessä!

 

1-2-luokkalaisille aiheena on "Miten ennen elettiin?". Luokka opettajan johdolla voi vierailla Nautelankoskella myllärintuvassa ja myllyssä myös ilman museo-opasta. Tarvasjoella katsotaan yhdessä museo-oppaan kanssa näyttelyt Ihmisten Tarvasjoki sekä Härkätien kulkijoita.

3-4-luokkalaisille suositellaan omatoimista tutustumista opettajan johdolla luontopolkuun joko Nautelankoskella tai Tarvasjoella.

 

5-6-luokkalaisten kanssa tutustutaan Lauri Nautelan museon Kivikauden pyyntimiehen jäljillä -näyttelyyn sekä Kukkarkosken kivikautiseen asuinpakkaan museo-oppaan johdolla luokka kerrallaan.

Jos matka koululta museolle on liian pitkä polkupyöräillä, pääsette museolle Fölillä. Niiden koulujen, joilla ei ole Föli-mahdollisuutta, pitää neuvotella kuljetus koulutoimen kanssa.

KALENTERIIN

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1